Jasper de Boer

foto' s: © Jasper de Boer 2012

Spaghetti met spinazie en gehakt van Jasper.

Ingrediënten:
- 300 gr gehakt
- 1 pak diepvriesspinazie à la crème
- 1 teentje knoflook
- 125 gr champignons
- 100 gr ham
- 1 klein uitje
- Boter
- 300 gr spaghetti
- 100 gr geraspte kaas

1. Bak de ui, champignons en het gehakt in een braadpan.
2. Voeg het teentje knoflook toe en vervolgens de
spinazie.
3. Af en toe roeren tot de spinazie is ontdooid.
4. Kook intussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op
de verpakking.
5. Snijd de ham in reepjes en gooi die erbij.
5. Goed laten doorwarmen en serveren met de spaghetti.
6. Na opdienen de geraspte kaas naar smaak toevoegen.

Eet smakelijk!

© Jasper de Boer 2012 / J.J. de Boer Geluidstechniek

IN DE KEUKEN VAN is een project van Jeroen Allart © 2012